ЗАСТРАХОВКИ

Обичате ли да пътувате, в страната или в чужбина? Без съмнение, всеки би отговорил „Да“ на този въпрос. А знаете ли, че можете да пътувате, без да се притеснявате, че може да Ви се случи нещо?

В редовете надолу ще Ви запознаем с различните видове застрахователни продукти и ползите от тях, благодарение на партньорите ни от ЗАД „Армеец“.

  • Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ – групова или индивидуална за български или чуждестранни граждани за времето на пътуване или престой извън България. Застраховката е валидна за цял свят, с изключение страната, в която застрахованото лице живее или притежава гражданство. Покритите рискове са злополука и акутно заболяване, като полицата осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване и пълно покритие на разходите в рамките на договорения лимит на отговорност.
  • Застраховка „Отмяна на пътуване“ – е предназначена за пътуващи за почивка или по работа на територията на страната или извън нея. Покрива риска от отмяна или пропускане на пътуването в следствие на медицински или немедицински причини, които не зависят от волята на застрахования и са непредвидими, към момента на сключване на застрахователната полица. Застраховката покрива предварително направени разходи за самолетни билети, хотелски резервации и др. туристически и бизнес услуги.
  • „Туристическа застраховка“ – групова или индивидуална застраховка за български или чуждестранни граждани на възраст до 69 г. при пътувания, почивки и престоя им на територията на Република България.
  • Застраховка „Спасителни разноски“ – групова или индивидуална застраховка за български или чуждестранни лица на възраст до 69 г., които предприемат туристически излети, пътувания, почивки, спортни и тренировъчни мероприятия на територията на Република България.
  • „Медицинска застраховка за чужденци в България“ – е предназначена за чужденци, които пребивават краткосрочно или продължително на територията на Република България, както и за тези, които преминават транзитно през нея.

Надяваме се с представената кратка информация да сме Ви полезни. В случай, че имате допълнителни въпроси, моля пишете ни.

Instagram